FÖRELÄSNINGAR / WORKSHOPS

Jag håller regelbundet olika typer av föreläsningar och workshops för grupper med olika inriktningar. Föreläsningen utgår ofta från min studio på Storgatan 34 i Östersund, men jag har även möjlighet att komma till dig. Hör gärna av dig för förslag!

Löpning efter graviditet 

Nu bjuder vi in dig som varit gravid, som är gravid, löptränat tidigare eller är helt nybörjare, till en workshop i ämnet löpning efter graviditet.

Under workshopen kommer vi att gå igenom hur du som varit gravid kommer igång med din löpträning och vad du behöver tänka på innan du knyter på dig löparskorna och tar dina första steg i spåret.

Du får också med dig kunskap om hur du lägger upp en passande löpprogram och hur du kan anpassa träningen efter din egen nivå.

 

Coacher är Johanna Rapp och Maria Lundberg. 
Johanna är personlig tränare med spetskompetens inom träning under och efter graviditet, samt en stor erfarenhet av att träna kvinnor efter graviditeten. 
Maria är personlig tränare och utbildad löpcoach som har stor vana av att lägga upp individuella löpprogram samt mångårig erfarenhet av att leda olika typer av löpargrupper.

Kommande föreläsning under hösten 2019, datum kommer!
Studio Johanna Rapp, Storgatan 34, Östersund
Pris 450kr 
Begränsat antal platser.
För anmälan, maila namn och telefonnummer till info@johannarapp.com
Inga förkunskaper krävs.


 

KONTAKTA MIG
  • facebook-square
  • Instagram Basic Black

© 2017 Johanna Rapp